Bár viszonylag ritka, hogy valakit tényleg megátkoztak, azért megesik.

Érdemes azt is figyelembe venni, hogy az elme nagyon erős hatással tud lenni a testre, ezért ha elátkozottnak hiszed magad, akkor gyakorlatilag az vagy.

Ez a varázslat eltávolít minden átkot és átkozott helyzetet, legyen az valódi vagy képzelt.

Vágj ki egy babát fehér filcből vagy más fehér színű anyagból. Varrd össze úgy, hogy a feje tetején hagyj egy kis nyílást. Ezen keresztül töltsd meg a babát édesköménnyel és néhány babérlevéllel, majd lezárás után helyezd az oltárodra.

Gyújtsd meg a lila gyertyát.

Vizualizáld amilyen erősen csak tudod a rajtad levő átkot, érezd a hatalmát és az erejét magadon.

Majd fogj egy marék fokhagymaport és hintsd a babára, miközben erősen vizualizálod az átok vagy átkozott helyzet megtörését.

Tégy a folyamatba annyi érzést és érzelmet amennyire csak lehetséges, aztán lazíts, míg hagyod a gyertyát teljesen leégni.

Vége van, az átkot megtörted.

Így legyen!

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 30.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

15.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.