A szőlőcukor és a szörp (ha ezt teszünk bele) az édes életet szimbolizálja, és azt fejezi ki, hogy a szerencsével szeretnénk boldogságot kapni.

Kellékek:

  • üst
  • mozsár és mozsártörő
  • 1 maréknyi fenyőmag
  • víz
  • szőlőcukor
  • szörp vagy rózsavíz

Tegyél vizet az üstbe és forrald fel. Add hozzá a szörpöt vagy a rózsavizet. Rotyogtasd lassú tűzön 30 percig. Közben törd szét a mozsárban a fenyőmagokat és a szőlőcukrot.

A szőlőcukrot is tedd az üstbe és kevergesd sűrűn. Akkor lesz jó, ha besűrűsödik.

Forralj rajta még egyet, majd hűtsd le. Ha teljesen kihűlt, tedd egy pohárba, és szórj a tetejére a fenyőmagot.

Mielőtt meginnád, várj néhány percet.

A szerencse pár nap után észlelhető lesz. Maximum havonta 1-szer szabad ilyen varázsitalt fogyasztani, amikor valóban szükségünk van rá, és nem ártunk vele senkinek.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!