Ezt a rituálét arra használd, hogy valakit kiűzz az életedből, akitől nem tudsz máshogy megszabadulni.

Kellékek:

  • egy kenderkötél
  • egy tűzálló tálka
  • egy vörös és egy fekete gyertya
  • hegyes kés

A vörös gyertyából távolítsd el a kanócot úgy, hogy hosszában egy vájatot marsz a gyertyába. (A képen direkt olyan vörös gyertyát használtunk, aminek fehér a belseje, hogy jobban látszódjon, hogy mit kell tenni. Te viszont mindig olyan gyertyát használj, ami belül is ugyanolyan színű mint kívül!)

Gyújtsd meg a fekete gyertyát és (akár gyertyatartóstul, akár beleragasztva) tedd a tűzálló tálkába.

Fűzd a kendert a kanóc helyére és mindkét végénél fogd a madzagot a vörös gyertyába.

Tartsd a vörös gyertya ép oldalát a fekete gyertya lángja fölé és kezdd el a közepén égetni a viaszt.

Vezess energiát a gyertyába aszerint, hogy milyen negatív dolgokat adott vagy tett veled az illető akitől meg akarsz szabadulni.

Majd ahogy a viasz két részre esik és a kender meggyullad, képzeld el magadat és a másikat, mintha a viasz lennétek ami szétválik.

 

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 30.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

15.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.