Ez az alap varázsige arra szolgál, hogy meghatározd vele valaki helyzetét bárhol is legyen

Kellékek:

Helyezd a 4 gyertyát a serleg és a mellette lévő füstölő köré úgy, hogy egy északi, egy déli, egy keleti és egy nyugati irányban legyen, maximum 15 cm-re a kehelytől.

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt.

Ülj a nyugat felé mutató gyertya elé, azaz arccal kelet felé.

Koncentrálj behunyt szemmel arra a személyre, akit keresel. Amikor már tisztán látod őt, nyisd ki a szemedet, s tartsd így is meg a képét a fejedben. A varázspálcáddal (ha nincs, akkor a jobb kezed mutató ujjával) mutass a kehelyben lévő víz felszínére. Ismételd 4-szer egymás után, egyre határozottabb felszólító módban:

“Mutassa meg a víz, hogy merre van akit (amit) keresek!”

Figyeld a víz felszínét, s meglátod, merre van akit keresel.

Ezt a varázslatot használhatod tárgyak megkeresésére is!

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerülhet neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.