Ezt a varázslatot egy fehér gyertyával végezd, ami lehet kisebb, vagy nagyobb méretű, attól függően, hogy milyen hosszúra tervezed a varázslatot, vagy egy olyan figurára kifaragott gyertya, ami az adott illető nemének megfelelő, akit meg akarsz áldani.

Vésd bele megmelegített athaméddal (vagy egy tűvel) az illető nevét a gyertyába, majd kend meg áldás olajjal.

A nagyobb erő érdekében az illető valamilyen személyes tárgyát (mint egy szál haj, egy darab ruha, stb.), fényképét, vagy ha ezekkel nem rendelkezel, akkor egy kis papírt amire felírtad a nevét, tedd a gyertya alá. Az egyik legjobb módja ennek, hogy a papírt vagy személyes tárgyat egy felfordított csészealj alá teszük és a gyertyát pedig a csészealjra állítjuk.

Minimum 7 napon át égesd (közben nem szabad elfújni, csak  kézzel vagy koppantóval oltsd el!) a gyertyát legalább 9 percen át, miközben háromszor fennhangon elmondod az alábbi igézetet:

“(Név) legyél áldott!
Jusson neked minden ami gyönyörű,
semmi se ártson, szíved legyen könnyű.
Utad legyen biztonságos,
egészséged el ne hagyjon.
Elméd legyen formában,
sikered így lesz vitathatatlan.
A barátságaid megtartsanak,
szeretteid imádjanak.
Legyél áldott minden módon.”

Ha van valami különleges kívánságod is ennek az embernek, (például, hogy találjon szeretőt, szerezzen munkát, biztonságban hazaérjen utazásából, stb.) akkor csak fond bele ezt a kérésedet is a fenti igézetbe.

Egyesek nagy oszlop típusú gyertyát használnak, és hagyják tovább égni, mint 7 nap. Szokást csinálnak abból, hogy minden nap égetik a gyertyát, vagy csak vasárnaponként, egészen addig, amíg a barátjuknak vagy rokonuknak segítségre van szüksége, és ezt akár hónapokig is csinálják.

Ha a gyertya nagy és Te is így akarsz tenni, akkor egyszer egy héten, újra meg kell tisztítani a fehér gyertyát áldás olajjal. Azt is megteheted a hatékonyság javításának érdekében, hogy minden egyes alkalommal a tisztítás után, mielőtt meggyújtanád, belecseppentesz egy cseppet az áldás olajból, ennek a nagy gyertyának a kiégett kútjába.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

12.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.