Ezt a varázslatot teliholdkor kell végezni, mégpedig úgy, hogy a telihold fénye világítsa be azt a helyet, ahol elvégzed a rituálét.

Kellékek:

  • 3 füstölő (csobormenta, ánizs vagy szantál)
  • az új Árnyak könyve, amit fel akarsz szentelni
  • rajz illetve íróeszközök

A kijelölt helyeden vess fel egy kört, s gyújtsd meg a füstölőket. Nyisd ki az Árnyak könyvét és az első oldalára rajzolj egy pentagrammát úgy, hogy közben a Hold fénye végig rávilágítson. ez után lásd el ezt az oldalt egyéb adatokkal is, tetszésed szerinti kivitelben. Ide kerülhet a pontos dátum, a hely, a hold vagy a csillagok helyzete, a mágikus neved vagy a szigillumod, stb.

Amikor elkészültél a rajzzal, tartsd a könyvedet a Hold felé és mondd:

Telihold ragyogó fénye
Áld meg nekem e könyvet
Alázatosan kérem tőled én
Ragyogja át mindig e sejtelmes fény”

Öleld magadhoz a könyvedet, s meditálj vele a holdfényben amíg le nem égnek a füstölők.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.