Ez a rituálé arra szolgál, hogy megszabadulj egy személy ártó energiáitól, hogy többé ne bánthasson. Ha megfelelően végzed a varázslatot, akkor ezzel semmilyen módon sem ártasz, egyszerűen csak megakadályozod, hogy az a bizonyos személy szellemileg vagy érzelmileg negatív hatást gyakoroljon rád, vagy a szeretteidre.

Kellékek:

  • Vászon anyagdarab, ami elég egy baba megvarrásához
  • annyi homok, amennyi a baba megtöltéséhez elég
  • tű és cérna a varráshoz
  • néhány személyes dolog az ártó személytől: köröm, vagy haj, vagy kézírás egy papírdarabon, vagy fénykép
  • kb 1 m fekete szalag
  • fekete gyertya

Gyújtsd meg a fekete gyertyát.

Szabd ki és varrd meg a babát, úgy, hogy a fejénél hagyj egy kis nyitott részt . (Varrás közben koncentrálj az ábrázolni kívánt személyre!) A nyakáig töltsd meg a babát homokkal, majd még inkább a személyre koncentrálva tedd bele a személyes tárgyat (körmöt, hajat,stb) is, és töltsd teli homokkal. Varrd össze a baba fejét véglegesen.

Most fogd a fekete szalagot, és kezd el körbetekerni a baba fejét, s közben legalább háromszor mondd el ezt az igézetet, egyre erőteljesebben kántálva.

” Ezennel megkötlek …(itt az ártó személy nevét mondd)
A szavaid többé nem bántanak engem
A gondolataid nem árthatnak nekem
Semmilyen formában nem tehetsz ellenem.”

Amikor leérsz a fekete szalaggal a baba nyakához, köss egy keresztet a törzsén, s közben képzeld el, hogy ezentúl ez a személy tehetetlen lesz veled szemben. Nem tud téged mások előtt sem rágalmazni, verbális vagy mentális visszaélést elkövetni ellened.Közben mondd legalább háromszor egyre erőteljesebben:

„Nem bánthatsz engem!
Nem árthatsz nekem!
Nem tehetsz semmit ellenem!”

Ezzel megkötötted az ártó személyt, többé nem hat rád semmilyen gonoszkodása.

A babát vidd el az otthonodtól messze és ásd el ott, ahol senki sem talál rá.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 25.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

12.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken