Kellékek:

Kend meg a gyertyát Van-Van olajjal, hogy megtisztuljon.

Helyezd a gyertyát a tál vagy üst közepére úgy, hogy meggyújtod a gyertyát, s néhány csepp viaszt kicsöppentesz, majd belenyomod a gyertyát.

Töltsd meg a tálat vagy üstöt félig vízzel, s közben gondold, hogy egy vagy a vízzel. Vigyázz ,hogy a gyertya égve maradjon, azaz a kanócot ne érje a víz.

Szórj a gyertya köré a vízbe 3 csipet szentelt sót, hogy a vized is áldott legyen.

Lélegezz mélyeket és meditálj néhány percet.

Amikor az elméd tiszta, nézz a gyertya lángjába, s képzeld el, hogy ez a kis láng annak az ártó szándékát jelképezi, aki ártani akart neked.

Várd meg, amíg a gyertya leég a vízig, s ott egy sercenéssel elalszik. Ez az a pillanat, ami az ártó szándékot elhamvasztja. Most már szabad vagy!

Áss egy lukat egy eldugott helyen a földbe, öntsd bele a vizet, tedd bele a fekete gyertya maradványát és földeld el úgy, hogy senki ne bolygassa.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 25.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

12.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.