Kellékek:

Vesd ki a kört, készítsd elő az oltáradat és hívd meg az Istent és az Istennőt.
Kenj a homlokodra, álladra és szíved tájékára egy-egy csepp olajat, miközben az elképzelt barátságra gondolsz. Képzeld el, ahogy együtt kirándultok, játszotok, nevettek, vagy bármi olyan programban vesztek részt, ami mindkettőtöknek kedvére van. Lásd magatokat egy ilyen helyzetben.
(Ha nem szeretet gyertyát használsz, akkor azt is kend meg az olajjal!)
Gyújtsd meg a gyertyát és közben kérd azokat a dolgokat, amelyek fontosak számodra egy barátságban: mint például az őszinteség, a nyitottság, a humor, vagy bármi, ami csak eszedbe jut.
Nézz a gyertya lángjába, s lásd a lángot úgy, mint ami épp most égeti el a köztetek lévő távolságot és akadályokat.
Vedd kezedbe a két selyem szalagot és fond össze őket. (Egyszerűen tekerd össze őket.)
Miközben ezt teszed, gondolj arra, hogy egyre közelebb van hozzád a barátod.
Ez a fajta kötődés kicsit hasonlít a “kézfogó” pogány rituáléhoz, de itt nem kötsz magadhoz egy konkrét személyt. Ez a mágia nem avatkozik bele a másik szabad akaratába. Egyszerűen csak a barátság élményét és érzését adja meg. Bizonyos fokig önmagad felajánlása a barátság számára.
Mikor mindezt végiggondoltad, kösd a szalagokat a gyertyatartóra. Fölötte a gyertya olyan lesz, mint egy világítótorony, mely neked és leendő barátodnak adja a fényt. Ülj le és meditálj ezen, elküldve a pozitív energiákat az Univerzumba. Maradj így, amíg jónak látod.
a varázslat akkor fejeződik be, amikor úgy érzed, hogy vége. Oltsd el a gyertyát és bontsd fel a kört, megköszönve az Isten és az Istennő segítségét.

________________________________________________________________________

(Ha mégsem ezt a varázslatot szeretnéd, akkor IDEKATT és keress másikat!)

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Egy normál varázslat ára minimum 15.000.-Ft. De ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, ne felejtsd el bejelölni, hogy melyikünk segítségét kéred!

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken
.