Ez egy barátságot újjáélesztő és megerősítő varázslat,mely szerelmi ügyekben is segít.

Ez a szertartás alkalmazható akkor is, ha még egy emberi kapcsolat (mindegy, hogy szerelem vagy barátság) elején jártok, és meg akarod erősíteni a másikkal összekötő érzelmeiteket.

Amire szükséged lesz:

  • egy-egy evőkanál só és cukor,
  • egy kiskanál méz,
  • egy nagyjából fél méteres piros szalag vagy két méter piros fonal,
  • két piros gyertya (ha ilyet hirtelen nem tudsz beszerezni, akkor fehér gyertyával helyettesítheted),
  • egy kis tűzálló tál vagy egy akkora gyertyatartó, amin a két gyertya elfér,
  • ízlésed szerint 4 vagy 7 vagy 21 mécses (csak a megadott számok valamelyikét használd, ettől ne térj el!),
  • egy hegyes tű vagy hegyes végű kés,
  • választhatsz egy fényképet kettőtökről – ezt mellőzheted is.

Előkészületek:

A legfontosabb, hogy ha nincs állandó oltárod, jelölj ki az otthonodban egy helyet, amit 21 napig nélkülözni tudsz, és nem kell keresztülmászkálnod fölötte. Legjobb egy csendes sarok a földön, egy rész az íróasztalodon, stb. A helyet alaposan tisztítsd meg: porold le, töröld át. Teríthetsz rá szép kendőt, amin elhelyezed majd a “kincseidet”.

Fürödj meg, élvezd ki a meleg víz simogatását, és vegyél fel valami kényelmeset (lehet hálóing, vagy a fiúknak pizsama). Ha van kedved, hallgass közben egy lágy, kellemes zenét. Ha elkészültél és minden szükséges eszközt kikészítettél, akkor ülj le a kis megtisztított helyed elé.

A szertartás:

Imádkozz a saját szavaiddal, és imádban kérd az angyalokat, hogy jöjjenek, és segítsenek neked ezt a barátságot megújítani / szorosabbra fúzni, illetve a szerelmedet megerősíteni. Annyi időt tölts az imával, amennyi jól esik. Őrangyalodat is kérheted, hogy legyen jelen, segítsen neked.

Képzeld magad elé, hogy az a szeretet, amit a barátod/szerelmed iránt érzel, sugárzó fehér fényként él a szívedben. Lásd, amint ez a fény növekszik, gömb alakot felvéve. Érezd, amint egész testedet beburkolja, és még mindig növekszik, mert határtalan szereteted élteti. Növeszd olyan nagyra, amilyenre csak szeretnéd. Ha akarod, átölelheted vele a Földet.

Emlékezz vissza a barátságotok/szerelmetek kezdetére és a legboldogabb, legörömtelibb vagy legmulatságosabb pillanatokra, s közben gyújtsd meg a mécseseket. Helyezd őket magad elé úgy, hogy ha négyet választottál, akkor egy képzeletbeli négyszög sarkaira helyezd el őket, aminek a közepére helyezd a gyertyatartót vagy tálat. Ha több mécsest használsz, formázz a gyertyák köré kör alakzatot belőlük. Mindeközben emlékezz!

Vedd a kezedbe az egyik gyertyát, és a kanóctól a gyertya alja felé haladva karcold a barátod/szerelmed nevét a gyertyába. Ezután a másik gyertyába vésd a saját neved.

A szalaggal kösd össze egészen az aljuknál a gyertyákat, méghozzá jó szorosan.

Szórd a sót és a cukrot a gyertyát tartó tálra, és a mutatóujjaddal keverd össze alaposan.

Mindkét gyertya alját kend be mézzel, majd állítsd őket a helyükre. Ha fényképet is használsz, azt tedd a só-cukor keverék fölé, közvetlenül a gyertyák alá.

Gyújtsd meg a gyertyákat.

Nézd a gyertyák lángját, és ismételgesd nagyon sokszor a következőket:

Szívem kinyitom, barátomat/szerelmemet várom. Ő és én, legyünk MI.

Legjobb lenne, ha legalább 108-szor tudnád megismételni, de a mantra ellazító erejét csökkenti a számolás, ezért arra biztatlak, hogy amikor már meguntad mondogatni, akkor még mondd el háromszor, az biztosan elég lesz.

Nagyon erőteljes a hatása akkor is, ha csak egyszer mondod ki mindkét mondatot, és csak ezt a részt ismételgeted: “Ő és én, legyünk mi.”

Ha végeztél, fújd el először a két gyertyát, majd a mécseseket.

A szertartást 21 napon keresztül minden este végezd el. (Legalkalmasabb 22 és 23 óra között végezni, de ha ez nem igazodik az életritmusodhoz, választhatsz más időpontot is.)

A mécseseket lehet, hogy idővel cserélni kell, mert leégnek, ez nem baj. A két gyertya lángja pár nap után össze fog érni – ez is a cél, ne ijedj meg tőle.

Ha nem szükséges 21 nap, hanem hamarabb érzed a közeledést, a szertartást akkor is végezd tovább! A 21. napon, amikor végeztél, köszönd meg mindenkinek a segítségét. (Különösen az angyaloknak; és köszönetet mondhatsz a szüleidnek, barátaidnak… bárkinek, aki iránt hálát érzel azért, mert a bartáságotok/szerelmetek egyáltalán létrejöhetett.) A megmaradt gyertyacsonkokat és a fényképet, amire ráfojt a viasz, temesd el a kertedben, vagy ha az nincs, akkor egy nagyobb virágcserépbe, és ültess fölé növényt.

A varázslatot küldte:

Zsu

________________________________________________________________________

Ha tetszett Zsu varázslata, kérjük ajándékozd meg egy kattintással: