Végy egy széles szájú, parafa dugós üveget, mosd el alaposan és szárítsd ki a napon.

Az üveg aljába tölts egy réteg homokot. Ezután a következő sorrendben rakj rá egy –egy réteget az alábbi gyógynövényekből: rozmaring, citromhéj, zsálya, cédrus, fekete bors, levendula, kapor, babérlevél és berkenye.

Amikor az üveg tele van, köszönd meg a tisztító, védő energiát a gyógynövényeknek és a homoknak,
majd vizualizáld amint egy arany fény sugárzik ki az üvegből. Lásd, amint a gyógynövények magukba fojtják a negatív energiákat.

Dugaszold le az üveget a parafa dugóval, majd fehér viasszal, körben pecsételd le. Egy filccel vagy üvegfestékkel rajzold az ALGIZ rúna jelet az üveg egyik oldalára, szembe vele – az üveg másik oldalára – pedig rajzolj egy pentagrammát (ötszöget).

Állítsd a palackot az első vagy a hátsó ajtó közelébe, hogy védje az otthonodat.

Félévente nyisd ki. A gyógynövényeket szórd ki az erdőben vagy a trágyadombra, s alaposan mosd ki és szárítsd ki a napon az üveget, mielőtt újra töltenéd gyógynövényekkel.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.