Kellékek:

  • Egy tál jó minőségű virágföld (ne legyen benne növénymaradvány vagy kő)
  • 1 sárga gyertya
  • 1 nagy tükör, amiben egész tested látod, ha elé ülsz
  • Pacsuli, jázmin vagy fahéj olaj
  • 1 kis virágcserép
  • 1 virág vetőmag, amit szeretnél „felnevelni”

A nagy tükör előtt végezd a varázslatot. Kezd hétfőn este, növő Hold idején.

Kend meg a gyertyát a választott illóolajjal. Ülj le a tükörrel szemben, és tedd a tál földet a tükör és magad közé.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd nézz mélyen a tükörbe. Koncentrálj a képre, amit látsz, ügyelve arra, hogy ne a hibákat keresd. Most az a dolgod, hogy megtaláld magadon, magadban a legszebb dolgokat. Tehát nem csak a fizikai szépséget keresd, hanem a jó tulajdonságaidat is, amik a belső szépségedet, a kisugárzásodat adják.

Fontos, hogy közben ne gondolj olyasmikre, amiket nem szeretsz magadban,. ne gondold, hogy bármit is meg kéne változtatnod magadon. Érezd azt, hogy mindened olyan, amilyennek lennie kell, és a lehető legcsodálatosabb ettől, hiszen így vagy Te az, aki vagy:

Egy gyönyörű és szeretetreméltó egyéniség.

Végezd el ezt a rituálét 3 egymás utáni este, egyre több jó érzést belevéve.

Miután az egész gyertya leégett a harmadik alkalom végére az esetleg a földben maradt viaszt tedd a cserép aljába, majd dobj rá egy adag földet. Tedd bele a virágmagot, majd fedd be földdel. Locsold meg, s tedd arra a helyre, ahol látod, de a kikelő virágnak is megfelelő lesz a növekedéshez.

Gondozd a leendő növényedet. Ne csak vízzel tápláld, hanem küldj neki szeretetenergiát is, mint ahogyan önmagaddal is ezt tedd. Így mindkettőtök szépsége kivirágzik.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.