A varázslat célja, hogy egy energiával teli jogart készítsünk, ami számtalan dologhoz nyújt segítséget és hatalmas energiát.

Kellékek:

  • Nád (részletek lejjebb)
  • Fehér gyertya
  • Zsálya füstölő
  • Tiszta víz
  • Pár marék termékeny föld

A nád kiválasztása:

  • Mérete ne legyen bot se pálca hanem inkább közép szinten egy jogar.
  • Kb. seprűnyél vastagságú legyen, nem baj ha nem teljesen egyenes az a lényeg hogy neked tetsszen.
  • 5 részes legyen.
  • Döntsd el melyik vége legyen a jogar teteje valamint az alja, ha egy megvan akkor arra kell ügyelni, hogy a jogar alja zárt a teteje nyitott legyen.

A szertartás lényege, hogy ennek a nád jogarnak mind az 5 részét (rekeszét – csövét) fel töltsük a 4 elem valamint a saját energiánkkal.

Időzítés:

Telihold napján Sötétedés után. A legjobb ha egyedül vagy otthon.

Szertartás:

Helyezd az oltárra a füstölőt és a gyertyát majd gyújtsd meg őket, utána helyezd rá egy pohárban vagy kehelyben a tiszta vizet majd egy kendőben a termékeny földet.

A nád 5 rekeszének feltöltését az aljától (A föld közepétől kifelé haladva) kezdjük.

Alsó rekesz:

Tűz.: Húzd el párszor a gyertya lángja fölött vigyázva, hogy nehogy meggyulladjon. Ezután dominánsabb kezeddel fogd meg az alsó rekeszt majd vizualizálj hatalmas tűzvészt, lángtengert, láng zuhatagokat stb. és ezeket a képeket mind irányítsd bele az aktuális rekeszbe.

Második rekesz:

Föld.: Bonts ki a kendőbe csomagolt termékeny földet majd a második rekeszt ásd bele ebbe a pár marék földbe 5 percre, ezután vedd ki fogd a kezedbe és vizualizálj hatalmas földrengéseket földindulásokat stb. és ezeket a képeket irányítsd a második rekeszbe.

Harmadik rekesz:

Víz.: Vizezd be a kezedet az oltáron lévő tiszta vízzel majd fogd kezedbe a harmadik rekeszt és az előző két módon a vizualizált képeket irányítsd a harmadik rekeszbe.

Negyedik rekesz:

Levegő.: Húzd át lassan párszor a füstölő füstje felett a 4. rekeszt majd fogd a kezedbe és a fent leírt vizualizációs módon hajtsd végre itt is a feltöltést.

Ötödik rekesz:

Te magad.: Ugye a jogar utolsó rekesze nyitott a tetején, tehát ide Pár szál hajadat vagy körömdarabodat ejtsd bele ezután zárd le a tetejét úgy, hogy a tetejére ragasztasz egy fából készült korongot, vagy akár egy faragott díszt is ragaszthatsz a tetejére. Ezután fogd a kezedbe a legfelső rekeszt és vizualizáld ahogy eggyé válsz a jogaroddal a tetejénél.

Ezzel óriási erejű jogart alkottunk amiben a 4 őselem ereje, a te erőd valamint a hold ereje is benne van mivel teliholdkor készítettük.

Ezt a jogart használhatod, ha energiára van szükséget. Vagy egyszerűen szertartásaidnál jelen lehet, hogy még nagyobb energiával lásson el téged vagy a teret, ahol a szertartást végzed.

Tárold egy fehér anyagba csomagolva valamint, ha szeretnéd körberakhatod kristályokkal, (hematiton kívül) hogy ezek is védjék az ártó behatásoktól.

A varázslatot küldte:

Gyula

________________________________________________________________________

Ha tetszett Gyula varázslata, kérjük ajándékozd meg egy kattintással: