Kellékek: egy halvány színű ametiszt vagy egy fluorit féldrágakő.

Ülj le egy csendes helyen, ahol nem zavarnak, s tisztítsd ki az elméd néhány mély lélegzettel. Fogd a kezedbe a követ és irányítsd oda, ahol a fájdalmat érzed.

Képzeld el, hogy egy nyugtató fénygömb alakul ki a lábad előtt. Mikor akkorának érzed, mint a fájdalmad, engedd meg neki, hogy belépjen a testedbe és elinduljon a lábaidon át oda, ahol a fájdalom van benned. Engedd meg, hogy a fény teljesen átjárja útközben minden egyes sejtedet, s mikor eléri azt a részt, ahol eddig a fájdalmat érezted, kezd el mondani az alábbi igézetet:

“Ragyogó fény, gyógyító fény,
szeretettel tölti el a testem.
Ragyogó fény, gyógyító ereje,
segít most mindent elengednem.”

Addig ismételd ezt az igézetet, amíg nem érzed a megkönnyebbülést és azt, hogy a fény tovább indul a testedben a fejed felé, hogy majd a korona-csakrádon át távozzon. Amikor eléri a fejed tetejét, engedd, hogy kilépjen, de ha még érzel netán fájdalmat, akkor úgy 30 cm-rel a fejed fölött képzeld el, hogy újra elkezd feltöltődni a fénygömböd.

Amikor már elég erősnek érzed, akkor fogadd vissza a testedbe, de most a korona-csakrádnál. A fény újra elindul benned, de most fentről lefelé. A fájdalom helyénél újra mondd a fenti igézetet, amíg úgy érzed, hogy segít, majd hagyd, hogy a fénygömb a lábad felé távozzon testedből a földbe.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

12.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.