Az alábbi varázslat az anyagi gyarapodást segíti.

Szükséges hozzá: néhány aprópénz, egy medál (lehet aranyból, kristályból pl.: kalcit, stb.), Fortuna istennőről egy kép vagy egy szobor, 3 db egész fahéj, 4 db zöld színű gyertya

Készítsd elő az oltárt (ez lehet bármilyen asztal), terítsd le zöld színű terítővel. Tedd a pénzdarabokat kör alakban az oltárra, a közepébe helyezd a medált, ez fogja a gazdagságot szimbolizálni. Helyezd a pénzérmék mögé az istennő szobrát vagy fényképét, mintegy emlékeztetőül, hogy nem a pénz a végső érték. Tedd a gyertyákat az oltár négy sarkára, helyezd a fahéj darabokat az istennő szobor köré (ha fénykép, akkor a képre) háromszög alakban.
Miután elrendezted az oltárt, gyújtsd meg a gyertyákat, állj fel és mondd a következőket egymás után többször, míg azt nem érzed, hogy az energia növekedik benned. Fontos, hogy higgy abban amit mondasz, minél erősebben hiszel benne, annál nagyobb pszichikai energia növekszik benned:

Pénz, vagyon, jöjj velem,
A gazdagságot megérdemlem!”

Amikor érzed saját felfokozott pszichikai erődet (ami lehet bizsergés a végtagokban, erősebb szívdobogás, hevesebb légzés, érezhető a levegő vibrálása körülöttünk, stb.) képzelj el egy óriási aranyszínű tölcsért a fejed felett, és hatalmas pénztömeget amely a tölcsérből zúdul rád. Képzeld el magad körül a tölcsérből rád zúduló pénzhalmokat. Ezt a képet tartsd meg elmédben egy ideig.
Ezután ülj le az oltár elé és köszönd meg a Fortuna Istennőnek a gazdagságot.

Sok szerencsét!

Zita

________________________________________________________________________

Ha tetszett Zita varázslata, kérjük ajándékozd meg egy kattintással: