Ezt a varázslatot akkor használd, amikor már elküldted a jelentkezésedet és az önéletrajzodat a kívánt munkahely(ek)re.

Kellékek:

Időzítés: csütörtökön alkonyat utáni órában.

Az athaméddal vagy egy tűvel vésd egy zöld gyertyába a cég(ek) nevét, ahová jelentkeztél.

A piros gyertyát pedig faragd ki a győzelmi rúna formájára (Tiwaz, úgy néz ki, mint egy felfelé mutató nyíl). Amíg a gyertyát faragod, gondolj arra, hogy most igazi győztes vagy, majd ebbe a gyertyába vésd bele a nevedet.

Gyújtsd meg mindkét gyertyát.

A gyertyák fényében vizualizáld magadat a kívánt állásba, amint épp végzed az elképzelt munkát. Generálj boldog érzéseket ehhez a képhez, s maradj benne, ameddig csak bírsz. (Ideális a 30 perc.)

Oltsd el a gyertyákat. (Ne fújd!)

Ismételd meg ezt a varázslatot minden csütörtökön alkonyat után legalább 15 percig, amíg el nem égnek a gyertyák, vagy amíg meg nem kapod a munkát.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.