Kellékek: min. 1 m átmérőjű, kör alakú ruha vagy karton, 2 sárga gyertya tartóban, sárga virágok, orbáncfű olaj.

Terítsd le a földön az anyagot, szórd meg körben néhány csepp orbáncfű olajjal, mintha véredet adnád e varázslatért. Kend meg a gyertyákat is az olajjal és oszd két csokorba a sárga virágokat. Helyezkedj el ülve az anyag közepén kelet felé nézve. Tedd két oldaladhoz a virágokat, gyújtsd meg a gyertyákat, s az egyiket helyezd magad elé, a másikat meg mögéd.

Válassz ki mindkét oldalról egy-egy tökéletes virágszálat, s tenyereidben nyújtsd magad elé őket. Fókuszálj rájuk, és mondd:

” Ó gyógyító fény, végy körül most,
enyhítsd a lelkem a legsötétebb órán. “

Képzeld el, hogy a gyertyák fénye behúzódik a tenyereden lévő virágokba, majd onnan a kezedbe, s áthatja az egész testedet.

Koncentrálj erre a képre legalább 20 percig.

Ha befejezted, oltsd el a gyertyákat, s a két virágot a kezedben add vissza a Föld Anyának úgy, hogy elásod. A többi virágot tedd egy vázába és élvezd a szépségét. A gyertyamaradványokat gyújtsd meg újra és újra, amíg a virágok élnek a vázában, majd együtt dobd ki őket.

________________________________________________________________________

(Ha mégsem ezt a varázslatot szeretnéd, akkor IDEKATT és keress másikat!)

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 20.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

10.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.