Kellékek:

Rajzolj egy képet magadról, és a betegségedet is szimbolizáld rajta. Például, ha a fejed fáj, akkor rajzolj a képre egy kalapácsot, amint épp a fejedre üt, ott, ahol a legjobban fáj. Vagy rajzolj fekete férgeket magadra, ha vírusos fertőzés gyötör. Stb.

Gyújts meg egy (lehetőleg sószélű) piros gyertyát, s a rajzodnak azon részét, ahol a fájdalom vagy betegség van, tartsd a láng fölé, míg meggyullad, aztán tedd a papírt egy tűzálló tálba, hogy ott egészen elégjen. Így a betegség is elég.

Fogj egy másik papírt, s most rajzold le magad egészségesen, mosolygósan. Ez a kép legyen mentes az előbbi bajoktól.

Tedd ezt az új képet a tűzálló tálba és tedd rá a piros gyertyát, majd hagyd, hogy teljesen leégjen.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 10.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

5.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomásával azt kéred, hogy segítséget nyújtsunk Neked varázslatodhoz. Fontos tudnod, hogy ez fizetési kötelezettséggel jár, és nem ingyen történik. A további tudnivalókat e-mailben kapod meg. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.