Időzítés: Három nappal holdtölte előtt végezd el ezt az újpogány szertartást a szellemi erőid növeléséért, lehetőleg akkor, amikor nem a rák, a halak vagy a skorpió csillagjegy ideje van.

Kezd cickafark vagy fekete üröm tea főzésével (ezek segítik a szellemi érzékelést), majd gyújts tizenhárom lila gyertyát, hogy bevonzd a szellemi befolyások segítségét.

Idd meg a teát és nézz mereven egy mágikus tükörbe, kristálygömbbe vagy kristály piramisba, miközben háromszor elmondod ezt:

Megidézlek, Ó Azariel
Neptun arkangyala
Tisztánlátó erők ura.
Téged kérlek
Harmadik szemem nyisd meg
És mutasd a rejtett fényt!
Hadd lássam a jövőt!
Hadd lássam a múltat!
Hadd ismerjem az ismeretlen
Mennyei királyságokat!
Hadd értsem a világ
Hatalmas bölcsességét!
Így legyen!”

Ezután lazíts, lélegezz lassan és koncentrálj a harmadik szemed megnyílására. Ne engedj semmilyen negatív gondolatot beszennyezni az elméd.

A harmadik szem, egy láthatatlan csakra a homlok közepén a szemöldökök közt, az emberi test legerősebb erőforrása, ami a természetfeletti megismerése és a tisztánlátás.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 20.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

10.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.