A varázslat célja, hogy tudatába kerülj külső és belső szépségednek. Abból indulj ki, hogy ha Te szépnek látod magad, ez a párodra is hatással lesz.

Készítsd elő a helyiséget, az oltáradat és önmagadat. Ha ezzel elkészültél, megkezdődhet a varázslat.

Kellékek:

  • néhány hajszálad,
  • egy piros gyertya,
  • egy saját fénykép,
  • egy boríték,
  • egy darab papír és toll

Nézz rá a képre, majd írd le a legpozitívabb tulajdonságaidat – azokat, amelyekre a legbüszkébb vagy –, majd gyújtsd meg a gyertyát!

Olvasd át még egyszer a listát, majd képzeld el magad úgy, ahogyan szeretnéd, hogy a párod lásson! Tartsd meg minél hosszabb ideig ezt a képet.

Ezután tedd a listát a borítékba, a hajjal együtt. Ezzel a varázslat véget ér, elolthatod a gyertyát és leszedheted az oltáradat.

A borítékot tedd olyan helyre, hogy naponta a szemed elé kerüljön és erről eszedbe jusson a varázslatod.  Minden nap szánj néhány percet arra, hogy feleleveníted ezeket a pozitív tulajdonságokat. Ha hiszed, ha nem, hamarosan a párod is pozitívabban fog viszonyulni hozzád!

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Egy ilyen varázslat ára 10000.-Ft-nál szokott kezdődni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül neked, azaz

5000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.