Egy igazgyöngysort megtisztítás után, teliholdkor tegyél ki a holdfénybe, hogy egész éjjel töltődjön. (Ha felhős az ég, akkor várnod kell a következő teliholdig.)

Csomagold be a gyöngysort egy selyemkendőbe, vagy dobozba. Ezzel előkészültél a varázslatra.

Peteérésed idején egy almát vágj ketté keresztben, s tedd a két fél közé a gyöngysort, amíg megfürdesz. Fürdés után, a még vizes testeden körözz háromszor a hasadon a gyöngyökkel, s közben képzeld el, hogy állapotos vagy. Öblítsd le a gyöngyöket, és tedd a kendőre vagy a dobozba.

Törölközz meg. Alma illatú testápolóval kend be testedet, élvezve minden mozdulatot annak a tudatával, hogy ez a test táplálja a kisdedet, akit vársz.

Pároddal való együttléted előtt akaszd a gyöngysort a nyakadba az alábbi igézettel:

„Hold töltötte ékszerem,
beteljesíti szerelmem.
Termékeny fénye segíti méhem,
hogy befogadja az én gyermekem.”

Szeressétek egymást pároddal úgy, hogy a gyöngy a nyakadban marad még utána is 24 órán át.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.