Kellékek:

  • 5 db fehér gyertya vagy mécses (legjobb a sószélű varázsgyertya)
  • tűzálló tál vagy még jobb az üstöd
  • kívánság-papír (kis méretű pergamen vagy felszentelt papír)
  • tűzszerszám

Mielőtt varázsolni kezdenél, gondold végig alaposan, hogy milyen lenne az ideális viszonyod a barátoddal. Ha már tisztán látod, hogy mi az amit szeretnél, akkor fogj egy kívánság-papírt, és pontosan megfogalmazva írd le, hogy milyen kapcsolatot akarsz tartani a barátoddal. Ha ezzel megvagy, nekifoghatsz a varázslatnak.

Időpont: A lehető legjobb idő a telihold éjszakája.

5 darab fehér gyertyát vagy mécsest rakj egy kb fél méteres kör kerületére, ami egy pentagramma csúcsait adja. Az óra járásának irányába meggyújtod őket. Középre helyezz el egy tűzálló tálat és az összeírt papírodat. Újra rákoncentrálsz az elképzelésedre, majd a veled szemben lévő, a pentagramma csúcsát képző gyertyával meggyújtod a papírt, hogy kiengedd a kívánságodat az Univerzumba. Miközben ég, a következő versikét mondod:

Drága barátom, lelki társam,
Te vagy az, kire mindig vártam.
Kívánságom, hogy Te is érezd,
Mindazt, amit én most érzek.
Légy velem elfogadó és kedves,
Kívánságom ne legyen számodra terhes.
Tégy meg nékem bármit, amit kérek,
Mert nekem így lesz boldogabb az élet.
Kívánj tőlem Te is, amit csak akarsz,
Én megteszem, s barátságunk örökké tart.

Befejezésként, hálával telve, fordított sorrendben eloltod a gyertyákat.

Ezek után soha többet nem görcsölhetsz a kívánságod létrejöttének bizonyítékaiért. Hinned kell, hogy a mag, amit most elültettél ki is fog kelni.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.