Időzítés: fogyó hold idején végezd ezt a varázslatot. A legjobb, ha telihold utáni napon kezded.

Használj egy barna gyertyát, hogy azt az embert képviselje, aki zaklat Téged. A legjobb, ha egy nagyobb, legalább 3 cm átmérőjű gyertyát veszel, és kifaragsz belőle egy emberi alakot, vagy a zaklatód nemének megfelelő emberformájú gyertyát vásárolsz.

Athaméddal vagy egy tűvel vésd az illető nevét a gyertya elejére és hátuljára.

Egy kis darab pergamen (vagy hasonló papír) lapra írd rá fekete tollal:

“Mostantól (név) csak kedves szavakat fog mondani nekem és rólam.
Aradia ereje által.
Úgy legyen.”

Tegyél egy csepp mézet a lap közepébe és gyűrd labdává.

Forrósíts fel egy kést, tűt vagy az athamédat, csinálj egy vágatot a gyertyába (a szájába, ha figurális gyertya) és tömd bele a kis papírgalacsint.

Hagyd a gyertyát égni 13 percig minden páratlan számú éjjelen (max. 9 éjszakán át).

Dobd a gyertya maradékát folyó vízbe, de tarts meg egy kevés lecsöpögött gyertyát vagy papírhamut, hogy az elnyomód útjába hintsd.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 20.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

10.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.