Gyújts meg egy zsálya füstölőt, s kántáld az alábbi igézetet:

„Füstölő füstje száll a légbe,
átjárja ezt a helyet szépen.
A zsálya Földanya áldását adja,
e rítus a mágia szentségét hozza.
E szentség védi és óvja ezt a helyet,
hogy a mágikus tér tiszta legyen.
Füstölő füstje kitölti e teret,
mágiára készen áll most már e hely.”

Kántálás közben járd körbe a helyet, amit meg akarsz tisztítani, hogy a füstölő füstje mindenhová elérjen. Minimum 3-szor járj körbe és ismételd el az igézetet, vagy addig, amíg nem érzed, hogy valóban kitisztult a helyiség.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.