A varázslathoz legjobb idő: Hold a Mérleg jegyében, ha lehet július vagy december hónapban, amikor a nap a legfényesebb az égen, azaz a déli órákban.

Ha már közeleg a bírósági ítélethozatal, fogj egy papírt, és írd fel rá az összes lehetséges ítéletet, ami várható. Ha úgy gondolod mindent összeszedtél, akkor egy ollóval vágd szét a papírt úgy, hogy minden egyes ítélet-lehetőség külön papírdarabon legyen.

Válogasd szét a papírokat aszerint, hogy melyik ítélet lenne számodra jó és melyik az, ami rossz lenne.

Fogj egy királykék gyertyát (még jobb ha szentelt sóval körülvett gyertyát szerzel be!), és gyújtsd meg. Tégy mellé egy tűzálló tálat, és a rossz ítéleteket tartalmazó papírokat egyesével gyújtsd meg a gyertya lángjával, dobd a tűzálló tálba, s miközben elhamvad, gondolj arra, hogy ez a lehetőség megszűnt. Égesd el mindet, s a fennmaradó hamut mosd a lefolyóba, hogy végképp eltűnjön.

A jó ítéleteket tartalmazó papírokat fogd kezedbe, úgy, hogy a számodra legkívánatosabb ítélet legyen alul. Legalább 20 cm-rel a gyertya lángja fölött körözz velük háromszor, s közben gondolj arra, hogy a tűz energiát ad nekik a megvalósuláshoz.

Hajtsd össze a papírokat amennyire kicsire csak tudod, és tedd egy arany színű csomagoló papírba, dobozkába, vagy kendőbe, s tedd a párnád alá a tárgyalás lezajlásáig, mint egy amulettet.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 25.000.-Ft. De ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül neked, azaz

12.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.