Az alábbi egyszerű, de nagyon hatékony kívánság-varázslatot saját magam is kipróbáltam. Amit a varázslat során kívántam, nagyon rövid időn belül (2-3 héten belül) teljesült. Ajánlom ezt a varázslatot mindazoknak, akiknek vannak álmaik és meg is szeretnék azokat valósítani.

A varázslat elkészítéséhez szükség van 3 db babérlevélre, egy fehér színű gyertyára, egy üres papírlapra és egy tollra.

A babérlevél mágikus erőt birtokol, kívánságok beteljesülése céljából igen hatékonyan használható.

Újhold idején gyújtd meg a fehér színű gyertyát. A gyertya fényét nézve idézd fel kívánságodat, majd írd le a papírlapra minél részletesebben. Képzeld magad elé azt, hogy a kívánság valóra válik. A papírra írt kívánság minden egyes részletét jelenítsd meg magadban, szánj rá időt hogy valóban lásd magad előtt kérésed beteljesedését.

Tedd a 3 babérlevelet a papírlap közepébe és hajtsd össze háromrét a papírlapot, eközben újra vizualizáld a kívánságodat, időzz el gondolataidban. Ezután hajtsd össze újra háromszor a papírlapot, miközben folyamatosan lásd magad előtt kívánságod beteljesülését. A fehér gyertya viaszából cseppents hármat a papírra, majd rejtsd el egy sötét és biztonságos helyre.
Fontos: ha kívánságod teljesült, a papírt köszönetként el kell égetni.

Az olyan kívánságokért általában nem érdemes tenni, amelyek amúgy lehetetlenek. Nagyon fontos, hogy tudd mit akarsz és járj is utána, hiszen az alábbi varázslat elvégzése önmagában csupán egy rituálé: felébreszti az elmét, de fizikai formát akkor ölt, ha teszünk is vágyaink elérése érdekében. Ha például ha szerelmi kívánságunk érdekében végezzük el, akkor tükrözzük környezetünk felé kedvességünket, öltözködjünk csinosan; ha munkalehetőséget kívánunk magunknak, írjunk önéletrajzot, küldjük el a potenciális munkahelyekre; ha jó egészséget szeretnénk, étkezzünk megfelelően, szakítsunk időt a sportolásra, stb.

Sok szerencsét!

Zita

________________________________________________________________________

Ha tetszett Zita varázslata, kérjük ajándékozd meg egy kattintással: