Kellékek:

  • kis muszlin zsákocska
  • Holt-tengeri só
  • levendula virág
  • levendula olaj

Töltsd meg a muszlin zacskót félig tengeri sóval. Adj hozzá 2 teáskanál levendula virágot és egy csepp levendula olajat. Kösd ezt a zsákocskát a csapra, hogy ezen keresztül folyjék a víz a kádadba.

Amikor elég vizet eresztettél, ülj bele, és engedd el magad. Csukd be a szemed és érezd ahogy a tested magába szívja a sóból és a gyógynövényből a neki szükséges anyagokat, hogy ettől könnyebben gyógyulhasson.

Énekeld magadban vagy hangosan az alábbi igézetet:

Ízületi fájdalmak és gonosz rontások
Szálljatok tőlem messze, gyors szárnyon!
Gyógyul a testem, fájdalom nem bántja,
Béke és nyugalom csak, ami átjárja.
Só ereje támogatja,
Levendula virága simogatja,
Száműzik a bajt még ma éjszaka.”

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 20.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

10.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.