Sok a stressz a munkahelyeden? Próbáld ki ezt a varázsport, amit könnyedén elszórhatsz, úgy, hogy senki ne vegye észre, és ezzel békességet, harmóniát teremthetsz.

A por elkészítése:

Időpont: csütörtök este, növő hold idején lesz a legerősebb a keverék.

Kellékek:

  • 3 csepp rózsaolaj
  • 5 csepp szantálfa olaj
  • 7 csepp levendula olaj
  • 1 marék hintőpor
  • 1 teáskanál porrá zúzott, szárított kamillavirág
  • kerámia tál a keveréshez
  • kis zacskó a kész keveréknek
  • varázspálcád (ha nincs, az ujjad)

Minden hozzávalót keverj össze a kerámia tálba jó alaposan. Fogd kezedbe a varázspálcádat, tartsd közvetlen a keverék fölé, és képzeld el, amint a pálcából (ha nincs pálcád, a mutató ujjadból) egy meleg kék fény áramlik a por felé. Amikor „látod” ezt a fényt, mártsd a pálcádat a porba, és óra járásának megfelelő irányban keverj hármat a porban szép lassan, miközben elképzeled, hogy milyen békességet teremtesz a munkahelyeden.

Ezzel a mágikus keverék el is készült. Óvatosan öntsd a zacskóba, s következő nap vidd el a munkahelyedre, ahol szórd körbe vele a harmonikussá tenni kívánt helyet.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 10.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

5.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.