Hozzávalók:

  • 13 csepp szantálfa-illóolaj
  • 9 csepp vanília kivonat vagy illóolaj
  • 3 csepp jázmin illóolaj
  • 1 csepp rózsa illóolaj

Telihold előestéjén készítsd el ezt az olajkeveréket..

Egy átlátszó üvegbe keverd el az összes hozzávalót, majd tedd ki egy éjszakára, hogy a telihold fényével feltöltődjön.

Használhatod ezt az olajt arra, hogy felkend a gyertyádat vagy épp önmagadat egy telihold szertartáskor, vagy bármilyen más alkalommal, amikor úgy érzed, hogy a Hold energiájára van szükséged.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 12.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

6.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.