Kellékek:

  • 1 dl szűz olívaolaj
  • 1 marék citromfű
  • csipet sót
  • 1 kanál levendulavirág,
  • 1 marék bazsalikom.

Tedd egy üvegbe az olajt, a citromfűvel és a sóval, zárd le és 3 hétig tartsd sötét helyen. Ezalatt jobb kezedbe fogva, naponta rázd meg kilencszer az üveget úgy, hogy közben erőt öntesz bele.

Szűrd ki a növénymaradványt, s tegyél az olajba 1 kanál levendula virágot. Zárd le az üveget és újabb 3 hétig tartsd sötét helyen. Ezalatt jobb kezedbe fogva, naponta rázd meg kilencszer az üveget úgy, hogy közben erőt öntesz bele.

Szűrd ki a növénymaradványt, s tegyél az olajba egy marék bazsalikomot.. Zárd le az üveget és újabb 3 hétig tartsd sötét helyen. Ezalatt jobb kezedbe fogva, naponta rázd meg kilencszer az üveget úgy, hogy közben erőt öntesz bele.

Használd a gyertyák megkenéséhez, tisztításhoz és szenteléshez. Az amuletteknek extra teljesítményt ad.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.