Valóban használható szerelmes receptek egész sorát írja le Gregor A. Gregorius varázsló a Szimpatikus mágia című könyvében:

“Hogy felébresszük egy nő szerelmét a Vénusz és a Jupiter vagy a Mars jó konstellációjában vénuszhajpáfrányt jó borban, futtass hozzá néhány csepp vért a saját ereidből, és adj ebből inni a kislánynak.”

Amint látod, ennél a receptnél az asztrológiai befolyás mellett az úgynevezett mumiális mágia szimpatikus-mágikus erőit is bevetik. A mumiális mágia azt jelenti, hogy az ember saját testéből vett anyagokkal, hajjal, láb- vagy kézkörömmel, vérrel, vizelettel, spermával hüvelyváladékkal és effélékkel dolgozik azért, hogy mágikus kapcsolatot alakítson ki két személy között. A mumiális mágiában számításba jöhetnek még ruhadarabok, fényképek vagy az illető által használt tárgyak is. A leghatásosabbak azonban a saját testű anyagok, mivel azok vannak leginkább saját életerővel feltöltve; hiszen a titkos tudomány itt az ódról szól.

Egy másik recept (a mumiális mágia módszere szerint) egy nő szerelmének az elnyerésére a következő:

“Vedd a vizelet vagy sperma múmiáját, ültess bele kosbort, hagymát, metélőhagymát és zellert, s ha a Vénusz bolygó a csúcspontján áll és a Hold által jól aspektált, adj ebből a nőnek enni.”

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

A mumiális mágia ára minimum 30.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerülhet neked, azaz

15.000.-Ft

Ha szeretnéd, hogy segítsünk Neked,

kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot:

A megrendelem gomb megnyomásával azt kéred, hogy segítséget nyújtsunk Neked varázslatodhoz. Fontos tudnod, hogy ez fizetési kötelezettséggel jár, és nem ingyen történik. A további tudnivalókat e-mailben kapod meg. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.