A megkötő varázslat az, amikor megragadjuk azt a negatív energiát, ami egy embert vagy tárgyat hajt, és ezzel megállítjuk. Úgy is mondhatjuk, hogy kitöröljük az egészségtelen engergiát. A legfontosabb dolog, amire emlékeznünk kell, amikor megkötő varázslatot végzünk, hogy uralnunk kell saját erőszakos érzelmeinket, az utálatot és a félelmet.

A megkötő varázslat csakis védelemre szolgál, nem ártásra.

Ez nem könnyű. Az istennő, akit alkalmazunk Aradia, a boszorkányok királynője. Szándékaid mindenképp legyenek őszinték. Aradia jelképe a piros harisnyakötő.

Ha igazságot akarsz, akkor hívd Maat istennőt, aki kiegyenlíti a mérleget. Azonban biztosnak kell lenned benne, hogy a te kezeidhez nem tapad erőszak és gyűlölet, különben a mérleget is feléd dönti! Jelképe a tiszta fehér toll.

A kötés maga igen egyszerű dolog. Varrj egy bábut, ami a rossz szándékú embert jelképezi. Töltsd meg földdel (sírból származóval, ha tudsz olyat), rozmaringgal, zsályával, egy darab füstös kvarccal és egy darab ametiszttel. Továbbá tegyél bele az illetőtől egy darab körmöt, hajfürtöt vagy más személyes tárgyat. Végső esetben a kézírását is beleteheted, ha nincs jobb. Fényképet is használhatsz.
Ha a szándékod a szertartás során bármikor is az, hogy árts a másiknak, emlékezz, csak magadnak ártasz, ezért légy nagyon nagyon óvatos.

Ha nem tudod azonnal megcsinálni a szertartást, rakd el a babát (még nyitott maradjon a feje) egy fehér szövetbe.
A szertartás alatt bevarrod a fejet, miközben szellemi kapcsolatot hozol létre. Ezután összevarrod a karokat és a lábakat. Végezetül betekered múmiaszerűen a babát fekete szalaggal. Ásd el a babát, miután befejezted a szertartást.

Egy személyt pusztán szellemi képességek használatával is meg lehet kötni. Az illető kézírását és rezet helyezel szorosan egy öreg harang kancsóba, hogy megállítsd a rosszindulatú pletykát. Mikor véget ért a veszély, elégeted a kézírást.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 35.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

17.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.