Előfordul, hogy olyasvalaki kerülget minket a szerelmével, akit mi nem fogadunk jó szívvel, ennek ellenére nem tudunk megszabadulni tőle. Ez egy remek varázslat az ilyen zaklatóktól való megszabaduláshoz.

Ideális időpont: fogyó hold idején, este.

Ideális hely: szabadban egy tűzrakásra alkalmas helyen.

Rakj tüzet, és gyújtsd meg. Amíg vársz, hogy intenzíven lángoljon, szórd körbe a tűzrakó helyet száraz verbéna levelekkel. Szórd őket a tűzbe, és közben mondd:

„Itt van az én fájdalmam,
ragadd meg és szárnyalj.
Égesse el a tűz vonzalmad.
Távozz tőlem, ne zaklass!
Úgy legyen!”

Tedd ezt a három éjszaka egymás után.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 25.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

12.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.