Időzítés: Újhold előtt tíz nappal készítsd el az üveget.

Kellékek:

  • piros cayenne bors
  • tengeri só
  • 1 doboz gyufa
  • 1 kis fekete gyertya
  • 9 pénzérme
  • egy kiürült borsos üveg
  • kis kívánság papír
  • fekete toll

Harmadig töltsd meg az üveget a borssal, majd a következő harmadig a tengeri sóval. Törd le a gyufák fejét és használd arra, hogy majdnem teljesen megtöltsd az üveget. A gyufa fejek ként tartalmaznak, ami egy mágikus elem, amit a boszorkányok arra használnak, hogy elűzzék a negatív erőt. A tengeri só tisztításra való és a cayenne-i bors kellemetlenséget okoz azoknak, akik ártani próbálnak neked.

Írd a nemkívánatos személy nevét egy kis darab papírra. (Ha van tőle egy aláírás, az még jobb.) Helyezd be a papírt az üvegbe. Zárd le szorosan a fedelet.

Kilenc egymást követő napon rázd meg jó erősen az üveget naponta többször is (mindig, amikor eszedbe jut!). Közben minden alkalommal képzeld el ezt a személyt, amint távolodik.

A kilencedik napon pecsételd le az üveget a fekete gyertyaviasszal.

Vidd el az üveget egy folyó partjára és dobd bele. Fordíts hátat a folyónak és a kilenc pénzérmét is dobd a folyóba, hogy ezzel megfizesd azt, hogy örökre elviszi a nemkívánatos személyt az életedből.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 20.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

10.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.