Csak akkor végezd ezt a varázslatot Halloween éjszakáján, ha a szükség és az együttérzés visz rá, hogy ehhez folyamodj, és nem a harag vagy a felháborodás. Ez a varázslat arra való, hogy megbénítson egy olyan személyt, aki várhatóan kárt okozna másnak vagy önmagának, és időt ad neki az elgondolkodásra és a változásra.

Kellékek:

  • Egy bábu, melyet személyessé teszel azzal, hogy ráhímzed az illető nevét, vagy ráerősíted az illető képét az arcára.
  • Két fekete gyertya.
  • Fekete fonál.
  • Szantál vagy zsálya füstölőszer
  • Az illető képmása, vagy valamilyen személyes holmija. Ha ilyennel nem rendelkezel, írd rá a nevét egy darab papirosra.
  • Egy egészséges, élő fa.

Gyűjtsd össze a varázslat tartozékait (a fa kivételével). Gyújtsd meg az egyik gyertyát, és égess füstölőszert. Vesd fel a kört a szokásos módon.

Hurkold a fonalat újra meg újra a bábu köré, s amikor szükségét érzed, bogozz rá csomót. Közben beszélj a bábuhoz, mondd el neki egész pontosan, miért is kötöd meg, és milyen tevékenységét óhajtod korlátozni.

Egy hosszú fonáldarabot hagyj lelógni a báburól, s köss erre kilenc csomót.

Csöpögtess a megolvadt viaszból a fonálra, hogy rögzítsd. Pecsételj le viasszal minden olyan testrészt, amelyet meg szándékozol kötni, pl. kezét, száját, ágyékát. Zárd le a kört és földeld le az erőket.

Hagyd a bábut az oltáron.

Érintsd meg azt a tárgyat, amely a varázslathoz köti az illetőt, s várd ki, amíg a gyertya vagy a füstölő elég.

Fogd meg a bábut, és a fonálnál fogva fejjel lefelé akaszd fel egy fára – lehet ez a lakásban álló díszcserje is -, csak az a fontos, hogy ép és viruló legyen. Legyen a bábu ötszörösen megkötve, azaz kösd össze a két kezét és lábát, s hurkold körül a nyakát. Mondd el a következő versikét:

Függtem, tudom,
a szélfútta faágon,
kilenc éjen át,
dárdával átverve,
Ódinnak áldozva,
Áldozva magam magamnak,
Odafenn a fán,
Gyökere hol támad, titok mindeneknek.”

Hagyd a bábut kilenc napon és éjen át a fán. Mondd fel neki a verset naponta legalább egyszer, s közben erősen gondolj arra, milyen változásokat látnál szívesen a szóban forgó személynél. Ha haragszol rá, nyugodtan kiabálj vele.

Ez a varázslat téged is meggyógyít.

A kilenc nap elteltével vedd le a bábut, de továbbra is megkötve. Gyújtsd meg a második gyertyát, és csöpögtess viaszt a bábu minden porcikájára. Közben beszélj hozzá, mondd el neki mindazt, ami a lelkedet nyomja. Amint a viasz megköt, vidd ki a bábut a házból, és dobd be egy kukába. Ha nagyon sokat ártott neked be is zárhatod valamibe (házon kívül!). Semmiképpen se ásd el!!!

Amennyiben a fa később szépen növekszik, ez annak a jele, hogy a varázslat megváltoztatta az illetőt.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 20.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

10.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomásával azt kéred, hogy segítséget nyújtsunk Neked varázslatodhoz. Fontos tudnod, hogy ez fizetési kötelezettséggel jár, és nem ingyen történik. A további tudnivalókat e-mailben kapod meg.