Ez a varázslat kifejezetten sikeressé válni akaróknak készült, hogy sikeresek legyenek. Ha elvégzed ezt a rituálét, biztos lehetsz benne, hogy ezzel a cselekedeteddel magadhoz vonzod a remélt jólétet.

Időzítés: a legerőteljesebben segítő nap a varázslathoz a csütörtök, növekvő holdnál, de bármely napon a Jupiter óra jó lehet.

Kellékek:

  • egy aranyszínű, egy vörös, egy zöld és egy lila, és egy kedvenc színű gyertya, ami téged jelképez
  • egy szál friss vagy szárított bazsalikom
  • türkiz vagy hegyikristály
  • egy patkó alakú mágnes
  • egy kis papír és kék színű toll vagy ceruza.

Helyezd el a gyertyákat félkörben az oltáron. Azt rakd középre, amelyik téged jelképez. Ezzel a gyertyával szorosan szemben fektesd le a mágnest, szárai a gyertya felé mutassanak.

Mindezek elé tegyél fém- vagy kerámiatálkát a hamu számára. Jobb oldalra rakj egy pohár vizet. A bazsalikomot tedd a mágnesre, végül a követ dobd a pohárba.

Gyújtsd meg a gyertyákat, azzal kezd, amelyik tőled balra és a legtávolabbra esik. Miközben meggyújtod a lángot, minden alkalommal mondd hangosan:

Megérdemlem a jólétet.”

Akkora beleéléssel mondd, ahogy csak tudod.

Ha már mindegyik gyertya ég, ülj le eléjük, és gondolj arra, milyen jó, hogy az élet eléd hozta ezt a weboldalt. Küldj szeretetet és jókívánságokat az oldal kitalálóinak és készítőinek. Fontos, hogy ezt megtedd, hiszen az ő jólétük hozhatja meg a tiédet is. Légy hálás a lehetőségért! Örülj, hogy a jólét, amire egész életedben vágytál, most itt van a küszöbödön. Képzeld el magad benne, lásd önmagadat, hogy milyen boldogan és gondtalanul élsz annak köszönhetően, hogy sok olyan ember regisztrál alád, akik szintén megértik, hogy itt közös érdek a siker. Merülj el kicsit annak élvezetében, hogy végre jó úton vagy.

Ha úgy érzed, hogy felkészültél, írd le a papírra a következő (vagy ehhez hasonló) kétsorost:

Mindenem megvan, kezdhetek bármit az életemmel,
nem kell törődnöm többé sem bajjal, sem szegénységgel.”

Égesd el a papírt, közben hangosan ismételgesd a kétsorost.

Dobd az égő lapot a tálkába, és gondolj arra, hogy áldott lesz az életed új barátaid által, és nekik köszönhetően végre jólétben élhetsz.

Tegyél a pohár vízbe egy kevés hamut, a maradékot pedig fújd szét a négy égtáj felé. Oltsd el a gyertyákat, balról jobbra haladva. Idd ki a vizet. Hagyd megszáradni a követ.

A mágnest és a követ legalább egy hétig tartsd állandóan magadnál.

Ha ennyi idő alatt nem észlelsz változást, a következő csütörtökön ismételd meg az eljárást.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 14.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.