Időzítés: Telihold előtti 3 éjjel, teliholdkor és telihold utáni 3 éjjel, azaz 7 alkalommal egymás után.

Előkészületek: A kezdést megelőző 3 napon át áztass bazsalikomot 7 dl vízbe. Minden alkalommal, közvetlenül a fürdő előtt kenj meg egy fehér varázsgyertyát szezám olajjal, majd forgasd meg őrült fahéjban és szegfűszegben.

Használhatod ugyanazokat a (lehetőleg zöld és arany színű) gyertyákat.

Először zuhanyozz le, s közben képzeld el, hogy a fejed búbjától a talpadig, minden negativitás lemegy rólad és lefolyik a lefolyón át.
Ezután engedj vizet a kádba. Tegyél bele az átszűrt bazsalikom léből 1 decit és valamilyen számodra kellemesen lazító hatású fürdősót.

Gyújts meg minimum 1 zöld és egy arany gyertyát és a fehér előkészített varázsgyertyát. (Ha szereted az illatot, akkor használhatsz tömjén füstölőt is, de ez csak lehetőség, nem kötelező.)

Szállj be a vízbe és koncentrálj a célra legalább 10 percig. Fürödj a pénzben!

Ismételd meg ezt 7 éjszaka.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 20.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

10.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.