Kellékek:

  • fa ruhacsipesz (annyi, ahány rossz szokást el akarsz engedni),
  • fekete filctoll
  • kis (vagy több) darab papír , amely(ek)re ráírtad a rossz szokás(oka)t vagy tulajdonságo(ka)t, amelye(ke)t szeretnél elhagyni
  • néhány fekete cérnaszál,
  • egy tű,
  • fekete bors
  • egy ív csomagolópapír (ha lehet fekete).

Időzítés: balzsamos hold idején csináld meg ezt a varázslatot.

Tér- és öntisztítás, körfelvetés és az elemek meghívása után, ülj le előkészített oltárod elé, és meditálj mindazon, amitől meg szeretnél szabadulni e varázslat által.

Ha úgy érzed kész vagy a varázslatra kezd el kántálni az alábbi igézetet:

“Beárnyékolták múltamat, de most elengedem mindet.
Nincsen többé helye bennem. Távozz! Távozz tőlem!”

Színezd be a ruhacsipeszt a fekete tollal és csippents fel vele egy darab papírt. Gyűrd a papírt a csipesz „szájába”, majd rögzítsd a fekete cérnával. A ruhacsipeszt szórd meg borssal, majd szurkodd meg a tűvel, miközben megismétled a fenti igézetet. Tedd a csipeszt a papírral a csomagolópapírra.

Ismételd meg ezt a műveletet annyiszor, ahány papírt írtál.

Ha elfogytak a papírok, és minden csipesz a csomagolópapíron van, akkor kezd el kántálni a fenti igézetet és közben csomagold be a csipeszeket. Egyre erősítsd a kántálásod, és amikor kész a csomag, üss rá egy nagyot.

Bontsd le a kört, majd vidd el a csomagot, és ásd el, úgy, hogy többé ne kerüljön elő.

E nehéz varázslat után földeld magad egy kis lakomával, egyél süteményeket és igyál egy pohár bort vagy gyümölcslevet.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.