Ha egy békés szellemet akarsz elűzni, akkor gyújts meg egy fehér gyertyát és azzal körbesétálva a helyisége(ke)t, ismételd el 3-szor az alábbi verset, majd a központi helyen letéve, hagyd leégni teljesen a gyertyát.

Ha úgy érzed, hogy negatív erőkkel bíró szellem (netán szellemek) vannak az otthonodban, akkor a fentiek mellett használj Lacrima Samedi „tisztítószert is , vagy még jobb, ha segítséget kérsz.

Beszélj közvetlenül a helyiségben lévő szellemhez:

Itt az ideje, hogy elhagyd e helyet.
Nincs itt semmi, ami a tied.
Itt az idő, most el kell menned.
Ez már nem a te időd és tered.
Menj , menj ne is nézz vissza már!
Rád egy sokkal jobb világ vár.”

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Ha csak azt szeretnéd, hogy a távolból, energiaküldéssel segítsünk neked, akkor annak az ára:

7.000.-Ft

(Ha úgy érzed, szükséges, hogy a helyszínre menjünk, hogy azt megtisztítsuk neked, akkor azt egyedileg kell megbeszélnünk, hogy mennyiért tudjuk megtenni, hiszen nem mindegy, hol laksz, és mivel kell szembenéznünk. Így, ez ügyben kérlek írj nekünk emailt az admin@varazslatfaktor.hu címre.)

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.