Ez egy nagyon jó igézet, ha Ouija táblát szeretnél használni.

Kellékek:

  • egy marék zsálya,
  • egy tűzálló tál vagy üst vízzel,
  • 5 fehér gyertya és füstölő.

A gyertyát egy kör mentén úgy rakd le, hogy egy képzeletbeli pentagramm csúcsain legyenek, majd a közepébe beteszed a tálat és meggyújtod a gyertyákat.

Elkezded mondani az igézetet, s közben meggyújtod a zsályát és bedobod a tálba.

Halld szavam, halld kérésem,
kusza szellem lépj elébem,
jelenj meg nékem,
mert jó ki hívott,
jöjj elő és fedd fel titkod.
Jótét lélek ………,
segítségedet szeretném,
kérlek téged, szólj nékem,
és jelenj meg e körben.”

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 30.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

15.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomásával azt kéred, hogy segítséget nyújtsunk Neked varázslatodhoz. Fontos tudnod, hogy ez fizetési kötelezettséggel jár, és nem ingyen történik. A további tudnivalókat e-mailben kapod meg. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.