A szellemidézés nem gyerekjáték. Ám ha mégis belemész, akkor legalább csináld biztonságosan, s vess ki kört a szellemnek, ahonnan nem tud kilépni. Ebbe a körbe ne legyen semmi csak vedd körül gyertyákkal vagy kristályokkal. Magadnak másik kört használj!

Kellékek:

A gyertyát a pentagramm szerint rakod le, így alkotva egy kört a megjelenő szellemnek. Csinálsz egy kört magadnak, s ennek a közepébe beteszed a tálat, mellé a füstölőt.

Meggyújtod a gyertyákat és a füstölőt.

Elkezded mondani az igézetet, s közben meggyújtod a zsályát és bedobod a tálba.

Halld szavam, halld kérésem,
kusza szellem lépj elébem,
jelenj meg nékem,
mert jó ki hívott,
jöjj elő és fedd fel titkod.
Jótét lélek ………,
segítségedet szeretném,
kérlek téged, szólj nékem,
és jelenj meg e körben.”

Miután megtudtad amit akartál, köszönd meg a segítséget és küld el a meghívottat. Ha elment, bontsd le a kört visszafelé.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 30.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

15.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.