Kellékek: rózsaszínű szerelem gyertya, szerelem olaj, majoránna, tű, anyagra is író toll, pici (kb:10 x 10 cm) rózsaszínű vagy piros anyagdarab, egy fém lap vagy tál. Cserép, kedvenc virágod magjai, virágföld.

Teendők: Vesd ki a kört, hívd meg az elemeket segítségül.

Fogd a rózsaszínű gyertyát és kend meg a szerelem olajjal, miközben arra koncentrálsz, hogy milyen nagyon boldog vagy ha a kiszemelted viszont szeret téged. Merülj el ezekben az érzelmekben. A tű segítségével kapard kiszemelted nevét a gyertya egyik oldalára a másik oldalára pedig rajzolj egy szerelmes szívet.

A rózsaszín vagy piros rongydarab egyik oldalára írd ezt: “Édes álmom, légy velem!“, a másik oldalára pedig írd ezt: “érkezik a szerelem“. tedd az anyagot az “Édes álom…” felirattal felfelé a fém lapra, vagy tálra.

Gyújtsd meg a gyertyát és csepegtess viaszt szív alakban az anyagra írt szöveg köré, majd a közepébe és tedd rá a gyertyát.

Miközben a gyertya ég, kezdj meditálni szerelmeteken. Érezd a közelségét, légy egy vele. Az érzés csúcspontján csippents ujjaid közé egy kis majoránnát és szórd a gyertyára. Közben tudd, hogy ahogyan a majoránna a viaszba ragad, úgy egyesültök majd kedveseddel.

Élvezd ezt az állapotot, ameddig csak tudod, de minimum 30 percig maradj a gyertya előtt.

Ha végeztél, oltsd el a gyertyádat, és csomagold az anyagba.

Köszönd meg az elemeknek jelenlétüket, és bocsásd el őket ellentétes sorrendben, mint ahogyan meghívtad őket.

Bontsd le a kört is.

A kis szerelemkeltő csomagodat pedig ásd el egy cserép földbe, amiben elültetsz valamilyen virágmagot. Legkésőbb mire kikel, szerelmed a tied lesz.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Egy normál varázslat ára minimum 25.000.-Ft. De ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül neked, azaz

12.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.