Mielőtt hozzáfognál a varázslathoz, hogy bevonzd életed párját, csinálj egy meditációt, amelyben meghívod a számodra igazit, hogy lásd milyen.

A hozzávalók:

  • levendula vagy rózsa füstölő
  • olyan kézitükör, aminek van nyele
  • szív alakú vörös filcdarab
  • fehér anyagdarab
  • 7 db gombostű
  • 1 marék tengeri só

A szokásos módon vegyél tisztító fürdőt, és készülj fel a rituáléra. A tengeri sóval rajzolj fel egy kört magad köré a megtisztított és megszentelt területre.

Tedd magad elé a fehér anyagdarabot és rá a tükröt, a tükrös felével felfelé. A tükörre tedd rá a piros filc szívet, és a 7 gombostűt.

Gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőt. Következik a varázsige:

Szólítalak szeretett társ,
Hogy jobban szeress, mint bárki mást.
Tűm szíved hétszer átszúrja,
Hogy Vénusz varázsa átjárja.
Magamhoz kötöm lelked és szíved,
Akaratom felém hozza lépted.
Szívünk egybeforr.
Amint akarom, úgy legyen.”

Beleszúrod az első tűt a szívbe, utána megint elmondod a verset, utána a második tűt szúrod a szívbe, utána megint elmondod a verset, addig amíg el nem fogy a tű.

Tedd vissza a tükörre a szívet a gombostűvel, csomagold be a tükröt a hófehér anyagba. Olyan helyre kell tenni, ahol a hold fénye érni fogja.

A következő napon csomagold ki a szívet, vedd ki a tűket, és ismételd meg a varázslatot 7 estén keresztül.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 20.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

10.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomásával azt kéred, hogy segítséget nyújtsunk Neked varázslatodhoz. Fontos tudnod, hogy ez fizetési kötelezettséggel jár, és nem ingyen történik. A további tudnivalókat e-mailben kapod meg. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.