Időzítés: pénteken, növő hold idején

Kellékek:

  • 3 db nagy alma
  • 3 rúd fahéj
  • 3 kanál cickafark
  • 3 csipet só
  • zománcozott vagy öntöttvas lábas

A bájital készítése közben, mindvégig koncentrálj a célodra!

Szeleteld fel az almát és tedd a lábasba. Helyezd az almaszeletekre háromszögben a fahéj rudakat és szórd közéjük a cickafark teafüvet. Locsold körbe vízzel, amíg el nem fedi a hozzávalókat. 3 csippentéssel sózd körbe.

Hagyd, hogy felforrjon egyszer a víz, majd tedd alacsony hőfokra, és az óramutató járásával megegyező irányban kevergesd lassan, amíg el nem készül. Közben 30 percenként (összesen kétszer) töltsd fel újra vízzel, hogy az ellepje a hozzávalókat. Mindvégig koncentrálj a rád váró szerelmi boldogságra. Élvezd amit csinálsz!

Pontosan 90 perc után vedd le a lábast a tűzről. Hagyd 90 percig hűlni, majd szűrd át a folyadékot egy sötét üvegbe.

Tegyél az arcszeszedhez vagy a kölnidhez néhány cseppet belőle és használd minden negyedik napon, amíg meg nem érkezik a várva várt szerelem.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 30.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

15.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.