Ha úgy érzed megátkoztak, és ezért vagy szerencsétlen a szerelemben, akkor fohászkodj Aphroditéhez és kérd közbeavatkozását.

Időzítés: Ezt a fohász egy csütörtök alkonyatán kell végrehajtani.

Kellékek:

  • lila vagy rózsaszínű gyertya varázslathoz
  • 7 db fenyőtűlevél
  • 3 szál vörös rózsa
  • tűzálló tál
  • öngyújtó

Gyújts egy lila és egy rózsaszín gyertyát. Égess el hét darab fenyőtűlevelet egy tálban.

Ajánlj fel az istennőnek három vörös rózsát, egyet egyet a női lét három szakaszáért (leány, anya, banya). Majd kérd, hogy áldjon meg szerelemmel törjön meg minden létező átkot. Öntsd ki neki a szívedet. Kérj bocsánatot mindazért, amivel valaha is megbántottad azokat, akik szerettek téged. Ajánld fel, hogy jóváteszed őket azzal, hogy megteszel valamit Aphrodité nevében.

Tégy fogadalmat, hogy elhalmozod jövőbeni társaidat szerelemmel és romantikával. Esküdj, hogy sosem leszel hűtlen, stb.

Légy tisztelettudó, mikor Aphroditéhez beszélsz, és légy őszinte.

Ne tegyél üres ígéreteket és ne szegd meg azokat, amiket megígértél. Ha azt mondod meg fogsz csinálni valamit, akkor tedd is meg. Ha nem így teszel, nem fogsz örülni az eredménynek.

Ehhez nincs igézet, nincs varázsének.
Egyszerűen csak a szívedből beszélsz és ha őszinte vagy, akkor az istennő válaszol.

Aphrodité lehet bőkezű, szerető istennő, aki elvezet minket a gyönyörökhöz. Vagy lehet bosszúálló vén boszorkány is.

Figyelmeztetlek, hogy ha szerencsétlenséged oka az, hogy hűtlen, bántó, kegyetlen voltál, vagy más módon vesztegetted el a Szerelem ajándékait, akkor megtapasztalod a haragját, hacsak nem fogadod meg, hogy azonnal változtatsz a viselkedéseden és így is teszel.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 30.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

15.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.