Kellékek:

Ez az egyszerű eljárás biztosítja az új otthon energetikai tisztulását, és egyben meg is áldja azt, hogy a nem kívánatos hatások elkerüljék.

Moss le minden fa borítást, üveget, csempét és bútort, és moss fel úgy, hogy minden adag vízbe teszel a mágikus Van-Van olajból 9-9 cseppet. A takarítást a ház vagy lakás legtávolabbi pontjánál kezd, s a bejáratnál fejezd be. A vizet öntsd ki az ajtóból az udvarra, vagy ha lakásban laksz, akkor vidd el egy közeli útkereszteződéshez és ott öntsd ki kelet felé.

Ezután egy vadonatúj seprűvel söpörd át a házat hátulról előre, ki a bejárati ajtón.

Amikor készen vagy a tisztogatással, áldásként szórj minden sarokba egy-egy kis csipet szentelt sót.

Ha kisebb házban laksz, akkor az egész házat is megáldhatod azzal, hogy a ház sarkait megszórod ezzel a szentelt sóval.

Ha komolyabb védelem szükségét érzed, akkor kend meg az ablak és az ajtófélfákat néhány csepp Van-Van olajjal.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.