Jogi ügyeknél fontos tényező, hogy mennyire vagyunk képesek több szemszögből is áttekinteni az ügyünket, hiszen ennek köszönhetően tudunk csak felkészülni a ránk váró nehézségekre. Az alábbi varázslattal ezt segítjük elő.

Fogj egy narancsszínű gyertyát, és tisztítsd meg. Ülj le a földre vagy egy asztalhoz, amit oltárként használsz, tedd magad elé a narancssárga gyertyát és gondolatban vedd körül magadat egy energia burokkal, hogy semmi meg ne zavarjon.

Légzéssel tisztítsd meg magadat: https://varazslatfaktor.hu/legzessel-tisztulas/

Gyújtsd meg a gyertyát.

Koncentrálj a pered jelenlegi helyzetére, s kérd meg szellemi segítődet, hogy mutassa meg neked más érintettek szempontjából is azt ami van. Sorban menj végig az a saját, majd az ellenfél és ügyvédjének nézetein, a bíró meglátásain.

Végy néhány mély lélegzetet, és fújj ki magadból minden ellenérzést vagy haragot, amit az üggyel kapcsolatban magadban őrzöl.

Most játssz le a fejedben különböző forgatókönyveket a lehetséges folytatásokról. Igyekezz reális maradni! Legyél minél inkább tényszerű és válaszd ki magadnak a számodra lehető legjobb megoldást, s kezd el azt erősíteni. Lásd egyre tisztábban a képet, s érezd át az örömöt, amit ennek megvalósulása okoz neked.

Küldj pozitív energiákat a résztvevőknek, hogy ők is szeressék azt, amit te kívánsz. Bízz benne, hogy megtaláltad a lehető legjobb megoldást mindannyitok számára.

Képzeld bele magadat a helyzetbe, amikor ott állsz a bíróság előtt, és felkészülten várod a tárgyalást.

Legyél biztos önmagadban és a sikerben.

Oltsd el a gyertyát. (Ha még több nap van a tárgyalásig, akkor naponta pár percre újra gyújtsd meg, és lásd a „kellemes tárgyalás” képét, érezd át a győzelem örömét, s hálával telten köszönd meg.)

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 25.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

12.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.