Amikor a Hold a Mérleg vagy a Nyilas jegyében jár, készíts mágikus főzetet Lestyán gyökérből. Szűrd a folyadékot egy üvegbe, majd miután kihűlt, zárd le, áld meg az Isten és Istennő nevében, majd tárold a hűtőszekrényben addig az éjjelig, ami pontosan azelőtti,mint ahogy meg kell jelenned a bíróság előtt.

Ekkor gyújts meg egy fekete sószélű gyertyát a fürdőszobában és készíts fürdőt magadnak úgy, hogy a vízbe öntsd bele a Lestyán főzetet.

Merülj a kádba, nézd a fekete gyertya lángját, amíg lecsendesíted az elméd, majd képzed el magad , amint másnap megnyered a pert. Éld bele magad örömmel ebbe a helyzetbe. Maradj a vízben amíg a sószélű gyertya le nem ég. (Ha hűl a víz, engedj utána meleget.)

Fürdés után keresd ki a tarot kártyapakliból az Igazság lapját, s tedd a párnád alá.

Feküdj le, s az alábbi igézetet ismételgesd magadban egészen addig, amíg el nem alszol:

Mérlegen az igazság,
mellettem áll most.
A bíró az én pártomon áll,
a javamra dönt biztos.”

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 30.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

15.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.