Gyújts egy rózsaszín, egy zöld és egy fekete gyertyát.

Bizonyosodj meg róla, hogy senki sem lát (húzd be a függönyöket, csukd be az ajtókat, ablakokat).

Végy egy vízzel teli tálat és tegyél bele három csepp zöld festéket.

Ezután döntsd meg lassan a tálat mindegyik gyertyánál, hogy kialudjanak és közben ezt énekeld:

Zsujna szelt fonzéd”

Mindezt nagyon lassan csináld és képzeld azt, hogy leválik a testedről az átok és minden jószerencse hamarosan elér, a gonosz pedig visszaszáll az emberre, aki megátkozott.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 20.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

10.000.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomása után néhány perccel levelet kapsz tőlünk a megadott email címedre. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.