Kellékek:

  • 3 szál kukoricahaj és 3 szál haj a saját fejedről,
  • kis üveg olívaolaj,
  • vörösbor vagy vörös gyümölcslé,
  • vörös fonál
  • tűzálló tál
  • öngyújtó vagy gyufa
  • piros kijelölő toll
  • kukorica csuhé kiszárítva

Ez a varázslat egy régi szicíliai szerelemi varázslat egy változata.

Egy péntek éjfélkor, közel vagy pontosan újholdkor (az első péntek az újhold után. Tépj ki 3 szál hajat a fejedről. Fond össze őket a három szál kukoricahajjal, és énekeld a következőt:

“Selyem szövője, idő szövője,
sors szövője, rím szövője.
Fond össze sorsom (név)-vel.
Kösd hozzám őt szívben,
elmében, testben, lélekben.
Ne nyugodjon addig,
amíg egészen eggyé nem válunk.
Ahogy én akarom, úgy legyen!”

Lapíts ki egy kiszárított kukoricahéjat és a vörös jelölővel rajzolj rá egy szívet. Írd a kívánt illető nevét a szívbe. Görgesd a hajat és a kukoricahajat a tenyereid között, amíg a kezeid fel nem melegednek. Helyezd a hajat és kukoricahajat a héjba és szorosan tekerd föl. Kösd meg az összetekert kukoricahéjat egy vörös fonállal, amit beáztattál a saját nyáladba. (Egyszerűen csak húzd végig a fonalat a nedves ajkaidon.) Érintsd a kukoricahéj tekercset a szívedhez, majd helyezd egy biztonságos edénybe és gyújtsd meg. Ahogyan ég, képzeld el, ahogy a kívánt személy szíve ég irántad. Hagyd a tekercset teljesen elégni, majd szedd össze a hamut, és helyezd el egy kis üveg olívaolajba. Rejtsd el az olajat az ágyad alatt teliholdig. Teliholdkor mártsd bele a bal hüvelykujjadat az olajba, s kend meg vele egy vörösboros vagy vörös gyümölcsleves pohárnak a peremét. Ezt szolgáld fel a kívánt személynek.

Ez a varázslat nagyon hatásos, és úgy ismert, mint ami azonnal működik.

Használd óvatosan.

________________________________________________________________________

Ha netán nincs elég erőd vagy önbizalmad az egyedül végrehajtott rituáléhoz, akkor kérd segítségünket!

Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 15.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz

7.500.-Ft

Kérlek, válassz, hogy melyikünk segítségét kéred, vagy kérd a Hármas erő segítséget, ha még nagyobb erőt kívánsz megmozgatni!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni segítségünket:

A megrendelem gomb megnyomásával azt kéred, hogy segítséget nyújtsunk Neked varázslatodhoz. Fontos tudnod, hogy ez fizetési kötelezettséggel jár, és nem ingyen történik. A további tudnivalókat e-mailben kapod meg. Ha ez nem történne meg, akkor kérlek ellenőrizd, hogy jó címet adtál-e meg, vagy nézz be a postaládád spam oldalára, hátha oda került a levelünk. Ha sehol sem találod, akkor kérünk, hogy keress minket a láblécben található elérhetőségeinken.